Atletům se daří…

Začátek května pro náš oddíl odstartoval obrovským překvapením, když se přípravkové družstvo našich děvčat umístilo na 1.místě v anketě sportovec města v kategorii kolektiv. Pro holky  to byla veliká odměna za vyložené úsilí předchozích let.

Hned následující  den,  7.5. 2022 hájila naše barvy na Letohradské pětce Magdalena Krejčí.  Na trati 1500 m předvedla skvělý výkon a doběhla si pro 3. místo na této nelehké  trati.

Že šlo o nabitý víkend pro naše nejmladší dokazuje i hojná účast na místním Dětrichovském memoriálu, který se konal 8.5. 2022. V kategorii 2-3 tříd si pro druhé místo doběhl náš nejmladší svěřenec Sebastian Kačer. V kategorii 4-5 tříd vybojoval zlato Šimon Kolář. Další kategorie 6-7 třída měla pro naše barvy nejpočetnější zastoupení. Mezi děvčaty vybojovaly 1. místo Dita Václavíková a 3.místo Adéla Friedlová. Mezi chlapci si pro stříbro doběhl Jakub Kučera

Všem našim atletům gratulujeme  a těšíme se na další výkony, které nás čekají již tuto středu 11.5., kdy se koná 2.kolo družstev mladších žáků a žákyň.

Za trenéry AK Zuzana Václavíková